ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ + ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ 1 ΩΡΑ

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι η κάρτα Inotap Google Reviews;

Η κάρτα Inotap Google Reviews είναι μια εξειδικευμένη κάρτα εξοπλισμένη με τεχνολογία Near Field Communication (NFC). Επιτρέπει στους χρήστες να αγγίξουν την κάρτα σε μια συσκευή που υποστηρίζει την τεχνολογία NFC, όπως ένα smartphone, για να ενεργοποιήσουν συγκεκριμένες ενέργειες ή αλληλεπιδράσεις. Στην περίπτωση των καρτών Inotap Google Reviews, σχεδιάστηκαν για να απλοποιήσουν τη διαδικασία της αφήσεως κριτικών στη Google. Με το να αγγίζουν την κάρτα Inotap Google Reviews σε μια συμβατή συσκευή, οι πελάτες μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση στη σελίδα υποβολής κριτικών και να μοιραστούν την ανατροφοδότησή τους με άνεση.

Αν κάποιος δεν γνωρίζει αν η συσκευή του είναι συμβατή με NFC, τότε υπάρχει η δυνατότητα να σκανάρει το QR.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης των καρτών Inotap Google Reviews;

Η χρήση των καρτών Inotap Google Reviews προσφέρει μια σειρά πλεονεκτημάτων που μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την επιχείρησή σας.

Αυξημένες κριτικές: Οι κάρτες Inotap Google Reviews καθιστούν παιχνιδάκι για τους πελάτες σας να αφήσουν κριτικές στη Google, αυξάνοντας έτσι την online φήμη και την αξιοπιστία σας.

Αλληλεπίδραση με τον πελάτη: Οι κάρτες Inotap Google Reviews παρέχουν έναν βολικό τρόπο για να αλληλεπιδράτε ενεργά με τους πελάτες σας, προτρέποντάς τους να μοιραστούν την ανατροφοδότησή τους και τις εμπειρίες τους.

Συνοψίζοντας, οι κάρτες Inotap Google Reviews παρέχουν ένα ισχυρό εργαλείο για να βελτιστοποιήσετε τις online κριτικές σας, να αυξήσετε την αλληλεπίδραση με τους πελάτες και τελικά να προωθήσετε την επιτυχία της επιχείρησής σας.

Πόσες κριτικές μπορώ να συλλέξω με την Inotap Google Reviews;

Με την κάρτα Inotap Google Reviews, δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των κριτικών που μπορείτε να συλλέξετε. Η λύση μας σας δίνει τη δυνατότητα να συγκεντρώνετε έναν απεριόριστο αριθμό κριτικών, εξασφαλίζοντας ότι η online φήμη σας δεν γνωρίζει όρια.

Ζήστε την ελευθερία να συλλέγετε όσες κριτικές επιθυμεί η επιχείρησή σας με την Inotap. Ξεκλειδώστε ατελείωτες δυνατότητες σήμερα!

Υπάρχει ημερομηνία λήξης για τις κάρτες Inotap Google Reviews;

Όσον αφορά την περίοδο ισχύος της Inotap Google Reviews, θα χαρείτε να μάθετε ότι διαρκεί για μια ολόκληρη ζωή. Μόλις αποκτήσετε την κάρτα Inotap Google Reviews, διατηρείται ισχύς για πάντα, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια οφέλη για την επιχείρησή σας.

Απολαύστε την ανεξάντλητη αξία της Inotap Google Reviews και εκμεταλλευτείτε τα οφέλη της για όσο καιρό χρειάζεστε. Ζήστε μια λύση που διαρκεί με τον πέρασμα του χρόνου!

Μπορώ να ενημερώσω τον σύνδεσμο στην κάρτα Inotap Google Reviews;

Βεβαίως! Με την Inotap Google Reviews, έχετε την ευελιξία να ενημερώνετε εύκολα τον σύνδεσμο κριτικών.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο +30 211 234 8660 ή με ένα email στο contact@inotap.gr.

Τι πρέπει να κάνω μετά την παραλαβή της κάρτας Inotap Google Reviews;

Μετά την παραλαβή της κάρτας Inotap Google Reviews, ίσως αναρωτιέστε τι πρέπει να κάνετε. Μην ανησυχείτε, σας καλύψαμε!

Θα χρειαστεί απλά να δώσετε την κάρτα σε ένα πελάτη σας, να σας αξιολογήσει, με αυτό τον τρόπο θα δοκιμάσετε την κάρτα σας.

Η Inotap, έχει φροντίσει να μην χρειάζεται να κάνετε τίποτα μετά την παραλαβή της κάρτας

Αν παραγγείλω περισσότερες από μία κάρτες, μπορεί η κάθε κάρτα να αντιστοιχιστεί σε διαφορετική επιχείρηση;

Ναι, κάθε κάρτα μπορεί να αντιστοιχιστεί σε διαφορετική επιχείρηση. Η Inotap σας επιτρέπει να προσαρμόσετε και να διαμορφώσετε πολλές κάρτες ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες της κάθε επιχείρησης σας.

Θα χρειαστεί να μας έχετε προσθέσει τους συνδέσμους.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα και να προωθήσετε διάφορες επιχειρήσεις χρησιμοποιώντας ξεχωριστές κάρτες προσαρμοσμένες σε κάθε μία.

Χρειάζονται οι πελάτες μου έναν λογαριασμό Google για να γράψουν μια κριτική;

Για να παρέχουν μια αξιολόγηση για την επιχείρησή σας, οι πελάτες πρέπει να έχουν έναν λογαριασμό Google. Να είστε βέβαιοι, η πλειονότητα των χρηστών smartphone έχουν ήδη έναν λογαριασμό Google μέσω δημοφιλών πλατφορμών όπως το YouTube, το Gmail ή το Google Maps. Πράγματι, ένα εντυπωσιακό 93% των χρηστών smartphone έχουν έναν ενεργό λογαριασμό Google.

Με το να αξιοποιεί την ευρεία υιοθέτηση των λογαριασμών Google, η Inotap διασφαλίζει ότι η πλειονότητα των πελατών σας θα έχουν τη δυνατότητα να αφήσουν κριτικές με άνεση.