ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ + ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ 1 ΩΡΑ

Σχετικά με εμάς

Το Inotap, είναι δημιουργία της Ihorizons.

Είμαστε ένα Digital Agency, με αρκετά χρόνια εμπειριάς. Και πάντα όλοι μας οι πελάτες έψαχναν κάτι για να αυξήσουν τις αξιολογήσεις τους, για αυτό δημιουργήσαμε το Inotap: Ενισχύστε το διαδικτυακό προφίλ της επιχείρησής σας με υπηρεσίες NFC που διευκολύνουν και επιταχύνουν τις αξιολογήσεις!

Η καινοτόμα πρότασή μας ενσωματώνει την τεχνολογία NFC (Near Field Communication) και τα πλεονεκτήματα των κριτικών στη Google με σκοπό να σας βοηθήσει να επιτύχετε ακριβώς αυτό.

Στον πυρήνα αυτής της λύσης βρίσκεται η κάρτα Inotap, η οποία διαθέτει NFC. Με αυτήν την ευέλικτη κάρτα που μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας, ακόμη και μέσα στο πορτοφόλι σας, οι πελάτες σας έχουν τη δυνατότητα να αφήσουν θετικές αξιολογήσεις.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή, καθώς ένα άγγιγμα της κάρτας Inotap επαρκεί για να τους κατευθύνει αμέσως στη σελίδα κριτικών σας στη Google.

Γιατί, όμως, οι κριτικές στη Google είναι τόσο σημαντικές για την επιχείρησή σας; Στην εποχή της ψηφιακής επικοινωνίας, οι διαδικτυακές αξιολογήσεις αποτελούν καίριο στοιχείο για την κατακτητική διαμόρφωση εμπιστοσύνης και την προσέλκυση νέων πελατών. Ιδίως, οι κριτικές στη Google διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις των πιθανών πελατών. Οι θετικές αξιολογήσεις έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν σημαντικά την αξιοπιστία σας, να ενισχύσουν την αναγνωρισιμότητα του brand σας και να προωθήσουν την αλληλεπίδραση με τους πελάτες, προκαλώντας αύξηση στην επισκεψιμότητα, τις πωλήσεις και τα έσοδα.

Με την ενσωμάτωση των καρτών Inotap NFC στη στρατηγική της επιχείρησής σας, παρέχετε στους πελάτες σας τη δυνατότητα να αφήνουν αξιολογήσεις με ευκολία, εξαλείφοντας κάθε εμπόδιο ή δυσκολία. Αυτή η χρήστική προσέγγιση όχι μόνο διευκολύνει τη διαδικασία των αξιολογήσεων, αλλά προάγει επίσης υψηλότερα ποσοστά συμμετοχής από τους ικανοποιημένους πελάτες σας.

Φανταστείτε τις δυνατότητες: αποτελεσματική καταγραφή θετικών εμπειριών πελατών, δημιουργία συνεχούς ροής αυθεντικών αξιολογήσεων και καλλιέργεια μιας εξαιρετικής διαδικτυακής φήμης που σας ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές.

Ξεκλειδώστε τη δυναμική της διαδικτυακής παρουσίας της επιχείρησής σας με το Inotap!